Duffelsesteenweg 12, 2547 Lint, Belgi├ź
tel.: +32 [0]3 460 10 66 | sales: +32 [0]3 460 10 63
info@grafisoft.be | sales@grafisoft.be

Grafisoft memory header

Over Grafisoft

Grafisoft is een groeiend bedrijf in de ICT-sector. Het is centraal gelegen in Vlaanderen, in Lint, nabij Lier. De outsourced diensten zijn gelokaliseerd in Cebu, the Philippines.

Geschiedenis

GrafisoftDonkeyV301Grafisoft is bescheiden gestart in 1996 met professionele dienstverlening rond ICT-netwerken. Grafisoft was toen nog een afdeling binnen een vzw. In 1998 werd Grafisoft afgesplitst en startte Jos Jacobs Grafisoft op als autonoom bedrijf, samen met An Van Dam.
Vanaf toen is de groei ingezet. Na enige tijd werd de firma omgevormd tot een bvba, groeide het aantal medewerkers gestaag, en verhuisde Grafisoft van Lier naar een nieuwbouw in Lint.
Partnerships werden opgezet met Microsoft, Dell, Watchguard, N-able en verschillende andere soft- en hardwareproducenten.
Vanaf 2007 werden contacten gelegd in India en de Filippijnen, waaruit in 2009 de Grafisoft-branch in de Filippijnen ontstond.

Activiteiten

  • In het begin draaide Grafisoft om netwerkbeheer en de bouw van websites.
  • Het netwerkbeheer werd uitgediept, er kwamen allerlei uitbreidingsaktiviteiten bij: telefoon, automatisering en beveiliging werden toegevoegd.
  • Het netwerkbeheer werd omgevormd tot volwaardig systeembeheer, waarin ISO 9000 ge├»mplementeerd werd.
  • Het ontwerpen van websites werd uitgebreid, zodat ook ingewikkelde interactieve sites hun weg vonden naar de klanten.
  • Grafisoft startte met het ontwikkelen van software op maat en met software, die speciaal voor bibliotheken, scholen en culturele centra werd ontworpen.
  • Outsourcing werd een belangrijke pijler voor de dienstverlening. Zowel India als de Filippijnen leveren uitstekende diensten aan Grafisoft en aan haar klanten.
  • Grafiek als ondersteuning voor het ontwerpen van sites en allerlei grafische diensten werden aan het pakket toegevoegd.
  • Automatisering rond monitoring en supervisie over de klantnetwerken werd op punt gesteld, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening nog verhoogde.

Maak kennis met onze mensen: medewerkers

Filosofie

Grafisoft heeft als eerste bedoeling hoogwaardig vakwerk af te leveren tegen een eerlijke prijs. Respect voor mens, milieu en samenleving zijn hierbij aandachtspunten, terwijl aandacht en inzet voor de situatie in de derde en vierde wereld eveneens een plaats krijgen.

Vernieuwing, verbetering van de bestaande technieken en middelen worden in balans gehouden met aandacht voor langdurige betrouwbaarheid en kosten.

Aandacht voor procescontrole en probleembeheersing verdienen een belangrijke plaats in het geheel.

Zie ook  Beleidsverklaring  en  Doelstellingen

Microsoft SBS Ms AER Cisco partner Dell partner Isabel partner C-logic partner