Duffelsesteenweg 12, 2547 Lint, België
tel.: +32 [0]3 460 10 66 | sales: +32 [0]3 460 10 63
info@grafisoft.be | sales@grafisoft.be

Medewerkers

Bij Grafisoft werken zowel full - als part-time medewerkers, maar ook studenten en stagiairs vinden er hun bezigheid. Sommigen werken zelfstandig.

Grafisoft is een kleine onderneming, waar enerzijds specialisatie gestaag aan belang wint, maar waar anderzijds een brede inzet van alle medewerkers op heel wat terreinen mogelijk is. Dit zorgt voor een mooie balans tussen know-how en multifunctionele inzetbaarheid, wat snelheid en efficiëntie ten goede komt.

Executive Team

Jos Jacobs

Jos Jacobs

CEO

Jos ontwierp het idee en de filosofie achter Grafisoft. Van in het begin is hij de drijvende kracht achter vooruitgang en ontwikkeling binnen de organisatie. In zijn beginperiode (toen de dieren nog spraken...), was opleiding in de ICT-branche nog niet zo georganiseerd, zodat - behalve FORTRAN, COBOL, PASCAL, ASSEMBLER en hardware hands-on opleidingen door IBM (360-20...) zijn know-how op zelfstudie en praktijk gefundeerd zijn. Ondertussen zijn de ponskaarten allang in het museum verzeild geraakt en vervangen door Microsoft's technologie...

U kunt bij Jos terecht voor alle zaken rond verkoop, personeel, outsourcing, publiciteit, kwaliteitssysteem, veiligheid, expertise, netwerkorganisatie, ontwikkeling, opleiding, dagelijks bestuur, infrastructuur en aankoop.

An Van Dam

COO

Van bij het prille begin was An de motor van de dagelijkse werking van Grafisoft. Gestart vanuit een Pol & Soc licentiaat, werkte ze haar kennis in de ICT op in de dagelijkse praktijk, tot ze de ervaren specialiste werd, die ze nu is. Tegenwoordig leidt ze het team van medewerkers in Lint en organiseert ze administratie en boekhouding.

An houdt zich voornamelijk bezig met administratie, intern documentbeheer, projectopvolging, procedureteam, boekhouding, logistiek, dagelijks bestuur, infrastructuur, offerte administratie, aankoop, productie, levering en helpdesk.

An Van Dam

Technisch Team

Jan Peeters

Jan Peeters

Netwerkspecialist

Jan startte bij Grafisoft als stagiair-jobstudent, ter ondersteuning van zijn studie Informatie- en management support de Katholieke Hogeschool Mechelen (nu Lessius instituut). Na het afwerken van zijn studie, kwam hij voltijds werken bij Grafisoft. Hij legt zich toe op netwerk- en serverbeheer. In netwerkbeheer is hij gespecialiseerd in het beheren van WatchGuard firewalls.

Hij is een Microsoft Certified Professional en Microsoft Certified Technology Specialist in Windows Server Virtualization Configuration en Windows Small Business Server 2008 Configuration.

Stijn Herreman

Hoofd-programmeur

Stijn begon eveneens als jobstudent bij Grafisoft, deed er zijn stage, en ging voltijds aan de slag na zijn studies bij het... in Mechelen. Hij specialiseerde zich als programmeur in ASP.NET van Microsoft, en heeft inmiddels reeds heel wat resultaten op zijn naam geschreven bij de programma's, die tegenwoordig geleverd worden aan bibliotheken, culturele centra en scholen.

Stijn Herreman
Wouter Felix

Wouter Felix

Hardware-specialist

Wouter was reeds enkele jaren aan de slag bij verschillende organisaties, toen hij zijn plaats vond bij Grafisoft. Hij is tegenwoordig verantwoordelijk voor assemblage, testen en herstellen van allerlei devices, van computers tot automatiseringssystemen. Hij draait zijn hand niet om voor moeilijke of ingewikkelde problemen. Dit maakt hen meteen ook één van de pijlers waarop de Grafisoft helpdesk steunt.

Mark-Anthony L. Diansay

Grafisch ontwerper, communications

Mark, geboren op de Filippijnen, studeerde onder andere grafiek in Davao. Hij vervoegde sinds een tweetal jaren Grafisoft, aan de zijde van Jos Jacobs. Ze zijn trouwens niet alleen collega's, ze zijn ook -na heel wat perikelen-, bijna getrouwd. Mark ontpopt zich tot een grafisch ontwerper met een heel speciale stijl: een mengvorm van Philippino en Manga, waaraan hij zijn zeer persoonlijke visie heeft toegevoegd. Hij verzorgt eveneens de contacten met de Grafisoft-medewerkers op de Filippijnen.

Mark-Anthony L. Diansay

Felicisimo -Fel- T. Noval

Netwerkspecialist

Fel kwam reeds vroeg Joehnar versterken in de Grafisoft site in Cebu city. Hij treedt niet zo op de voorgrond, net zoals zijn collega's, maar zijn prestaties zorgen voor de basis van waaruit Grafisoft, -en dus ook onze klanten, dag-in-dag-uit kunnen rekenen op een goed werkend, betrouwbaar netwerk.

Fel T. Noval
Axiel S. Alejandro

Axiel S. Alejandro

Netwerkspecialist

Axiel vervolledigde het Grafisoft-Cebu team, zodat nu de klok rond monitoring van onze diensten en devices een vlot verloop kent.

Giovanni Peeters

Stagiair

Giovanni is een stagiair van het Sint-Jozefinstituut uit Kontich. Hij werkt parttime bij Grafisoft en doet zo ervaring op in de praktijk.  

Giovanni Peeters