Duffelsesteenweg 12, 2547 Lint, België
tel.: +32 [0]3 460 10 66 | sales: +32 [0]3 460 10 63
info@grafisoft.be | sales@grafisoft.be

Nieuws

Als we nieuws hebben, bent u de eerste om het te horen. En als u een vermeldenswaardigheid tegenkomt, laat het ons weten, toch?

Nieuws van Grafisoft

 • Informatie aan zee
  Beurs voor de bibliotheek- en archiefwereld
  De beurs heeft u gemist, maar voor nabeschouwingen kunt u hier terecht: VVBAD - Informatie aan Zee
 • Nieuwe Site
  Grafisoft heeft eindelijk een splinternieuwe website
  Kent u het verhaal van de schoenmaker die met kapotte schoenen rondliep?
  Yep, dat verhaal kennen wij ook ;-) Al heel lang hadden we dringend een nieuwe site nodig. De oude kon echt niet meer. Maar steeds weer moest er wat met spoed gebeuren voor een klant. En uiteraard, klanten gaan vóór.
  Maar nu dus is het begin gemaakt. Nog niet af, maar een goede site is nooit af. Kijkt u eens rond, en laat weten wat u er van vindt? We beloven dat er nog heel wat veranderingen aan zitten te komen, dus, kom snel eens terug. En als u een mailtje stuurt, laten we u weten wanneer er wat interessants bij komt.
 • Artikel
  Nieuw persartikel over Grafisoft in 'Ambassadeurs'
  In Ambassadeurs nr 9 van 2011, een luxe-uitgave van Dynamoo voor de KMO-sector, vindt u een artikel over Grafisoft. Met bescheiden trots willen we u ernaar verwijzen.
 • Presentaties
  "In the Cloud én in de wolken?"
  Beleidsverantwoordelijken in KMO's, bibliotheken, scholen en allerlei andere organisaties worden steeds meer geconfronteerd met nieuwigheden, 'trends' en hypes op het gebied van informatica, communicatie en automatisering. Het wordt heel moeilijk om door de bomen het bos te zien. Je moet op één of andere manier mee, maar neem je dan wel de juiste beslissingen?
  Grafisoft biedt een reeks krachtige presentaties rond deze fenomenen, waarin éérst het technische aspect wordt verduidelijkt, de voor- en tegenargumenten op een rijtje worden gezet en de praktijksituatie voor de aanwezigen wordt verhelderd. Deze aanpak biedt de betrokken beleidsverantwoordelijken een handvat om beslissingen op een degelijke en verantwoorde manier, met kennis van zaken te nemen.