Duffelsesteenweg 12, 2547 Lint, Belgiƫ
tel.: +32 [0]3 460 10 66 | sales: +32 [0]3 460 10 63
info@grafisoft.be | sales@grafisoft.be

Proactief management

Een logische voortzetting van het Grafisoft Uman monitoring systeem, is de upgrade naar de situatie, waarin Grafisoft deze monitoring ook opvolgt. In zulk geval worden de technische ingrepen door Grafisoft uitgevoerd.

Ook de preventieve maatregelen, het dagelijks beheer van het systeem, de planning en de implementatie kunnen bij Grafisoft uitbesteed worden, terwijl Grafisoft eveneens een adviserende rol kan spelen bij de beleidsbeslissingen rond ICT.

Deze werkwijze biedt heel wat voordelen. Het meest in het oog springend is wel het forfaitaire karakter van het contract. Dit houdt in dat een jaarcontract wordt opgemaakt met een maandelijks te betalen vast bedrag. Dit systeem houdt in dat alle nodige ingrepen inbegrepen zijn, inclusief het ter plaatse komen van Grafisoft medewerkers, ongeacht de tijdsduur of de ingewikkeldheid van de problematiek.

Dit forfait staat lijnrecht tegenover de veel gebruikte methode om een contract op te zetten met een vaste maandelijkse kost, en dan, telkens wanneer een ingreep ter plaatse nodig is, extra werkuren, verplaatsingskosten en dergelijke aan te rekenen. Op deze manier fluctueert de kostprijs aanzienlijk, en groeit het totale prijskaartje vlot aan.

Met een Grafisoft managementcontract weet u met zekerheid wat ICT u het volgende jaar gaat kosten, zonder verrassingen...

Samengevat

Monitoring

Grafisoft kan een netwerk observeren, waarbij, na een alert, de reactie wordt overgelaten aan de interne ICT- dienst van het klantnetwerk.

Responsief

Hier zal ingegrepen worden, na een alert, door het Grafisoft team.

Proactief

Het derde niveau betekent dat niet alleen na alerts wordt ingegrepen, maar dat ook allerlei begeleidende en voorbereidende taken worden uitgevoerd.

Gemanaged

In dit geval zal Grafisoft ook het management en het beleid van de gehele ICT-systematiek voor haar rekening nemen, uiteraard in nauwe samenwerking met de leiding van de organisatie en met de lokale gebruikers.

Meer weten?

Als u meer info of een gedetailleerde offerte wenst, kunt u ons contacteren via telefoon (+32{0}3/460.10.63)of via mail (Jos@grafisoft.be).